Om Oss


Vi är din specialist inom motion & träning! Med inriktning på längdskidor, löpning, rullskidor, långfärdsskridskor, trailrun & swimrun. Vi har som målsättning att erbjuda alla som är intresserad av träning och tävling i skog och mark ett urval av produkter som till fullo uppfyller våra kunders krav på kvalitet – 365 dagar per år. Din nya Outdoor-butik med unik kompetens & service för nybörjare till proffs. Vi hjälper våra medlemmar med allt från löp-, sim- till skidteknik, Hur vallar man och sköter sina längdskidor, service på allt från längd, alpint & rullskidor, träningsskador och förebyggande träning, träningsläger, tävlingar etc.

KUNDER

Butikens geografiska placering gör att vi som specialist kan hjälpa allt från nybörjare till elitmotionärer i hela stockholmsområdet.

MÅLSÄTTNING

Vi har som målsättning att erbjuda alla som är intresserad av motion och träning ett urval av produkter. Därför har vi valt ut ett antal produkter som vi vet håller klass och kvalité.

KUNDSERVICE

För oss handlar kundservice om att sätta kunden i fokus. Om kunden har speciella önskemål så gör vi allt för att uppfylla dom. Kunden har alltid rätt!

KOMPETENS

Som specialist har man ett ansvar att ha kompetens och erfarenhet. I vår butik har vi medarbetare med lång erfarenhet inom motion och träning. Vilket gör att vi kan besvara och hjälpa dig på rätt sätt.

VÅRA LEDORD

”Vi vill var den som gör skillnad för alla som vill leva ett aktivt fritidsliv.

Ingen fråga är för liten eller för stor för oss inom Snö & Tö”

PARTNERS

Vi jobbar tätt med våra samarbetspartners för att kunna ge våra kunder den bästa upplevelsen.