Hur du bemästrar mörkret med de
senaste pannlamporna från Silva


Det finns få tillbehör som är så viktigt som pannlampan. Utan ljusstrålen från din panna, styre eller hjälm så tar mörkret lätt över. En bra pannlampa är din bästa träningskompis. Att Silva har levererat pannlampor i hög kvalite i många år, är ingen nyhet för någon. Nedan har vi listat våra bästa tips för hur du skall bemästra mörkret.


Första tipset

Silva Intelligent Light

SILVA Intelligent Light® optimerar ljusmönstret genom den unika kombinationen av ett ljus med lång räckvidd och ett nära flodljus. Med mindre huvudrörelser och en tydlig bild av såväl nära som långtgående hinder får du balansen och det självförtroende som det krävs för att gå snabbt och prestera bättre. Vårt geniala SILVA Flow Light tar optimeringen ytterligare genom att tillhandahålla sömlös inställning av ljusmönstret för din favoritsport. Att helt enkelt luta ljuset nedåt gör att strålarna blir bredare för att lysa upp långsammare aktiviteter. När du tippar strålkastaren uppåt når ljuset längre för att ge perfekt syn när du rör dig snabbt.

Andra tipset

Mångsidig fastsättning

Silvas smarta multi-attachment gör att du kan använda samma lampa & batteri till flertalet av dina aktivitet. Fäst lampan på huuvdet, hjälmen eller cykeln


Tredje tipset

Välj rätt lampa för ditt behov

Image

Trail Speed 4XT

Perfekt balans mellan ljusstyrka, batteritid & vikt.

Läs mer
Image

Trail Runner 4X

En lätt & bekväm lampa med USB- laddningsbart batteri.

Läs mer
Image

Cross Trail 5X

Mångsidig pannlampa med generös batteritid. Enkel att använda och enkel att ta med, vart än du ska.

Läs mer
Image

Cross Trail 5 Ultra

Det självklara valet för dig som tränar och tävlar länge. Det dubbla batteripacket gör att du nästan kan vara ute förevigt.

Läs mer