LÄNGDKLÄDER FRÅN DÄHLIE

Image

AIRNET WOOL

Airnet Wool Long Sleeve är det perfekta ullbaserade förstalagret för träning. Meshstruktur i 80% merinoull, förstärkt med nylon för att ge hög isolering och optimal temperaturreglering. Ergonomisk passform med nät och elastiska ullpaneler i 100% merinoull som förbättrar plaggets unika egenskaper. Merinoull garanterar optimal isolering under lågintensiv träning och förångar effektivt överflödigt fukt under fysisk aktivitet med hög intensitet.

80% Merino Wool / 20% Nylon


Jacket Supreme

Är en teknisk jacka för längdskidåkning, avsedd för träning med måttlig till hög intensitet i kallare väder. Tillverkad av ett 3-lagers softshell-material med vind- och vattentät front. Inre foder av ullblandning, med minst 47% ull, för optimal temperaturreglering på kallare dagar. Ullblandningsmaterialet uppgraderas med en ny komposition, som ger en bättre ventilation och förbättrad isolering. Elastiska stretchpaneler av polyknit blandat med ull under armarna och på ryggen för god rörlighet och ventilation. Sträckpanelen på baksidan har små hål för att optimera fukttransportering och evakuering. Reflekterande detaljer för ökad sikt fram och bak. Skräddarsydda ärmar för perfekt passform. Två handfickor med blixtlås framtill. Bionic Finish Eco® ger materialet hållbarhet både i form av långvariga färger och förmågan att tåla hårt väder.

Huvudväv: 47% ull, 21% polyester, 27% polyamid, 5% elastan 2: a tyg: 31% ull, 66% polyester, 3% spandex

Pants Pro

Är tekniska byxor för högintensiv träning. De är tillverkade med vind- och vattentåligt softshell-tyg framtill med Bionic Finish Eco® för extra hållbarhet i form av långvariga färger och väderbeständighet. Strategiska stretchpaneler i sidor och inre ben ger total rörelsefrihet. Den tunnare nätpanelen bakom knäet möjliggör optimal ventilation. Det finns ett brett midjeband med silikonstöd och ett justerbart dragband. En bra passform säkerställs av ledade ben, som också har reflekterande detaljer för ökad sikt. En dragkedja med silikon greppar väl på längdskidskor och en liten nyckelficka på höger sida ger bekvämlighet.

100% Polyester


Track handskar

Är en varm, klassisk stilhandske för både skidresor och träningspass på kalla dagar. Handsken har en vindtät konstruktion med syntetmaterial i handflatan. Mjuka neoprenmanschetter gör det enkelt att ta av och på. Handsken är helt fodrad med 40 g Thinsulate för god komfort och isolering. En formmonterad konstruktion ger enastående grepp och har reflekterande element för ökad sikt samt en fleece-näsduk. Glove Track är varmare än en vanlig handske. 90% polyester, 10% elastan