Image

Förhandsboka längdskidor från Fischer inför säsongen 2019/20

Tycker du att dina skidor glider dåligt? Svårt att få fäste?  Vill du få professionell hjälp att handplocka ett par snabba skidor? Då kan vi hjälpa dig! 

Vi på Snö & Tö har sedan 3 år tillbaka berättat om en mångårig hemlighet som endast vallare och ledare på landslag- & elitnivå känner till. Dvs. mer än 90 % av glidförmågan i ett par skidor bygger på rätt spannkurvor för olika fören och rätt struktur i belaget.

Vi kan garantera att även du som kund hos oss får likvärdiga skidor som eliten åker på. Vi har spannmätt över 2000 par skidor och fått närmare 1000 återkopplingar från drygt 250 duktiga skidåkare de senaste 3 åren och kan med säkerhet säga att vi idag vet exakt vilka egenskaper ett par skidor ska ha för att glida fort från varmt till kallt före oavsett om det är klassiska skidor, stakskidor, skateskidor eller skinnskidor.

Vi har ett fantastiskt Fischer, där deras experter plockar ut skidor till dig, som vi sedan kontrollerar de egenskaper vi specificerat gemensamt med dig som kund.

Med det sagt kan vi kan garantera med vår och våra leverantörers kompetens att vi kan handplocka skidor som är anpassat för din förmåga och ambitioner samt att du får ett par skidor med fantastiska glid- & fästegenskaper.

Vallningsfritt